مقاله درمورد اسانس موز

فایل

مقاله اسانس موز در10صفحه قابل ویرایش
فهرست:

تاریخچه و مقدمه:
استر ایزوپنتیل
روشهای استخراج و سنتز
کاربرد
استر ایزوپنتیل استات(اسانس موز)
منابع


اسانس موز «ایزوپنتیل استات» است که به‌طور مصنوعی هم قابل تهیه است. زنبورها نیز هنگام نیش زدن در حدود ۱µg از این ماده را آزاد می‌کنند تا دیگر زنبورها نیز به محل آن‌ها حمله‌ور شودند. در یک نیش زنبور چند مولکول «ایزوپنتیل استات» وجود دارد؟
استر ایزوپنتیل استات(اسانس موز)
واکنش یک الکل با اسید کربوکسیلیک (اسید آلی) را که منجر به تولید ترکیبی به نام استر می شود را استری شدن گویند . واکنش استری شدن واکنشی است تعادلی که در حضور مقادیر کم اسید های معدنی انجام می شود و با تولید آب همراه است

فایل
اسانس موزمقاله اسانس موزتحقیق اسانس موزتحلیل اسانس موزپروژه اسانس موزورد اسانس موز

فایل های دانشجویی اسانس ,استر ,اسید ,ایزوپنتیل ,فایل ,مقاله ,استر ایزوپنتیل ,استات اسانس ,«ایزوپنتیل استات» ,ایزوپنتیل استات ,مقاله درمورد ,ایزوپنتیل استات اسان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بابل آگهی | نیازمندی و آگهی رایگان آقای خرید منابع کارشناسی ارشد فروشگاه اینترنتی لایک . . . . . . . . . Likestor وبسایت شخصی کتاب الکترونیکی | java,andurid,pdf سایت دانلود پایان نامه بیت کوین رایگان لایسنس نود 32 - آپدیت نود 32 - یوزرنیم و پسورد نود 32 ساوان دانلود